largerlargerlarger

Na stronie

Naszą witrynę przegląda teraz 5 gości 
w Pytania i Odpowiedzi przez TataDzieciaty, 25-09-09 13:24
w Nowiny, wiadomości, wydarzenia przez spochlacz, 20-09-09 15:35
w Praca... i pomoc przez TataDzieciaty, 10-09-09 04:12
{include_content_item 94}
{include_intro 95}
{include_intro 57}
Forum Ananda Margi
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Zielone Brygady - program aktywizacji społecznej l (1 wejść) (1) Gość
W dół Ulubione: 0
TEMAT: Zielone Brygady - program aktywizacji społecznej l
Umesh (Admin)
Moderator
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna umeesh Moja Medytacja w NIM Data urodzenia: 1978-01-21
Zielone Brygady - program aktywizacji społecznej l 2 lat(a), 9 mies. temu Oklaski: 11  
Namaskar !

Mam prośbę! Rozmawiałem z Andrzejem Żwawą - redaktorem Zielonych Brygad. Organizują coś takiego, jak "program aktywizacji społecznej lokalnych grup młodzieżowych"

Poniżej podam link ze szczegółami. Andrzej zaproponował mi, żebyśmy wzieli udział w tym programie. Ale do tego potrzeba:

- ok 5 osób w wieku do 26 lat (ja się nadam, jak będzie tych pięć osób, bez tego jestem "za stary i nie jestem grupą" jak stwierdził A.

- pomysłu na projekt ekologiczny, inicjhatywę, coś ekologicznego, cokolwiek.

Istotne jest, że będę/ będziemy mogli wziąć udział w szkoleniach dotyczącyhch np. pozyskiwania środków na tego typu przedsięwzięcia, co się nam BARDZO może przydać w przyszłości. Nie jest potrzebna obecność na spotkania szkoleniowych czy jakich tam, całej grupy, chociaż wszytskich do Krakowa zapraszam !!!! Ale wiele będzie można skorzystać.

Mamy trochę ponad tydzień

tutaj link do artykułu: zb.eco.pl/article/zielone-brygady-progra...mlodziezowych-a317l1

Tam znajdziecie formularz zgłoszeniowy (.doc ) i regulamin. Przejrzyjcie i pomyślcie. Myślę, że jest to spora okazja żeby coś ciekawego zrobić. Można np. jakiś retreat ekologiczny zorganizować 3-dniowy np. we wrześniu. Nie mam pojęcia. Wiem, że rzeczy typu joga homeopatia etc nie przejdą, ponieważ Ministerstwo Ochrony ¦rodowiska dotuje sprawy związane stricte z EKOLOGI¡ a ich rozumienie ekologii jest zawężone odrobinę

Liczę, że coś wymyślimy i po pierwsze coś się uda zorganizować, a po drugie zobędziemy wiedzę, którą można będzie wykorzystać na dalsze przedsięwzięcia.

Umesh

Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
test (Gość)

O:Zielone Brygady - program aktywizacji społecznej 2 lat(a), 6 mies. temu  

Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
TataDzieciaty (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
O:Zielone Brygady - program aktywizacji społecznej l 6 mies. temu Oklaski: 0  
Czy cokolwiek udało się z organizacją szkolenia i nauką pozyskiwania środków na ochronę przyrody? Jeżeli tak to co się udało?

Zaloguj się Zaloguj się  
Do góry