Na stronie

Naszą witrynę przegląda teraz 7 gości 
largerlargerlarger
{include_content_item 94}
{include_intro 95}
Forum Ananda Margi
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Namaskar :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Ulubione: 1
TEMAT: Namaskar :)
Umesh (Admin)
Moderator
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna umeesh Moja Medytacja w NIM Data urodzenia: 1978-01-21
Namaskar :) 5 lat(a), 1 mies. temu Oklaski: 11  
Namaskar !!!

Mam nadzieję, że się to forum na coś przyda Myślę, że jest to doskonała metoda wymiany pomysłów. Można się spokojnie komunikować ze wszystkimi Można się inspirować nawzajem Może nie jest to sposób doskonały, ale.......

oddany w NIM

Umesh

Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Kalyani (Admin)
Moderator
graphgraph
O:Namaskar :) 5 lat(a) temu Oklaski: 3  
Baba Nam Kevalam! rzeczywiscie łatwiej się komunikować w ten sposóbi po co ja pisałam te maile...nigdy nie pisałam nic na formu, czacie itp, wiec zanim sie do tego przyzwyczaje troche czasu minie, ale...jak dla mnie jest ok

niech mnie ktos zmieni na &quot;Kalyanii&quot;,please))<br><br>Edytowany przez: Kaliani, w: 2007/01/09 18:28

Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Tai-Chi (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:Namaskar :) 2 lat(a), 9 mies. temu Oklaski: 0  
Również Wszystkich serdecznie Witam! Dopiero niedawno się dowiedziałem, że Namaskar oznacza między innymi przywitanie, więc postanowiłem to uczynić, mimo iż jestem tutaj tylko gościem.

Ale mam zamiar sporo się od Was dowiedzieć, więc mam nadzieję, że będziecie mnie cierpliwie znosić.

Zaloguj się Zaloguj się  
Do góry